maandag 7 juli 2008

eastbourne 2


Maandag maken we er een gedacht van. Weer of geen weer, we gaan naar Beachy Head. Eerst een flinke wandeling naar Eastbourne en daarna een korte trip met de bus naar boven op de klippen. Bij aankomst is er een algemene mobilisatie aan de hang : ambulanciers, politiemensen en zelfs een helikopter zijn op zoek naar een mogelijke ‘jumper’ – zonder succes trouwens.
Boven op de klippen ondervinden we de volle kracht van windkracht 8, we kunnen er gewoon tegen in naar voor leunen.
Een rondwandeling langs de krijtrotsen brengt ook de Seven Sisters, een bekende krijtformatie tussen Beachy Head en Brighton, eens op een andere manier in zicht.
We sluiten ons bezoek af in het visitors centre, waar we nog wat extra informatie opdoen en een verfrissende pint naar binnen kappen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Grembergen aan zeevaarders :
leuk dat jullie je zo goed amuseren. Hier gaat alles heel goed. Ook wel regen maar ze voorspellen beterschap vanaf morgen. Wij moeten nog 3 weken werken en dan zijn we weg en we nemen mee... 1 emilie en 3 tandenborstels ;-)

Veel plezier op jullie verdere tocht en tot skypes....

Dikke dikke knuffel van Emilie (en ook van ons)(en ook van de 2 katjes)

Anoniem zei

De morgenstond heeft stront in de mond, awa. Zeker qua weer. Hopelijk komt na de regen veel zonnenschijn, maar ook veel wind, en niet alleen uit kris zijn kakker, maar vooral uit het noorden, denk ik. Veel groeten van de op de gentse en lokerse feesten wachtende zoon van zeel. Geef maar goed van jetje en niet te veel binge drinken, tis zo slecht voor de gezondheid.