zondag 10 juli 2011

Zaterdag, 9 juli

Het weerbericht ziet er goed uit : (W)SW 4 – mer belle à peu agitée – weinig kans op neerslag en mooie opklaringen in de namiddag. Meer moet dat niet zijn – alleen de ‘pitten’ waren niet voorzien. Vraag me niet waar ze vandaan kwamen, maar ze waren er!
9u lang rollen we van boord tot boord en waggelen we als een zatte eend en met veel ‘issebochten’ naar ons doel. Wat zeggen de tegenstanders van onze edele sport ook weer : “zeilen is de minst comfortabele manier om ergens te komen, waar je toch niet wilt zijn” ? Soms – uitzonderlijk – hebben ze toch – een heel klein beetje – gelijk.
En dan zijn we in Le Havre – we liggen stil – rust – silence – peace at last.
Tijdens de ‘sundowner’ beslissen we om morgen namiddag naar Trouville te varen. Ook Honfleur zetten we nog op het programma voor we de Seinebaai verlaten. Of we daar ook nog internet zullen vinden, is de vraag. Het zou dus wel een tijdje kunnen duren voor we ons volgend verslag online krijgen.

1 opmerking:

jan zei

Ja Kris,

en dan is het nog geen wedstrijdzeilen, waar je meestal ergens komt waar je ook vertrokken bent, of waar je de tijd niet hebt om te blijven want de volgende dag moet je alweer terug.

Amuseer jullie nog,
de groetjes,

Jan